• Dansk
  • English

Om Ce-Tec


Vi tilbyder kvalificeret arbejdskraft inden for diverse tekniske discipliner, for Ce-Tec ønsker at hjælpe vores kunder med at dække deres behov for kvalificeret arbejdskraft i korte eller længerevarende perioder. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger kombineret med minimal administration. 

Virksomheden har specialiseret sig omkring specielle knowhow og innovative løsninger baseret på hands-on erfaringer, hvilket har ført til et DNA bestående af ”Viden, Kvalitet & Sikkerhed”.

Ce-Tec er bygget op omkring en stamme af cirka 80 kompetencestærke ingeniører og fagspecialister, hvis ydelser primært sælges via rammeaftaler, og vi har en vision om at være blandt industriens foretrukne partnere og leverandører af ekstern kvalificeret arbejdskraft, og yde teknisk support, samt rådgivning baseret på vores kvalifikationer og årelange erfaring.

Ce-Tec blev etableret i 1993 af Carl Ejner Andersen, som stadig ejer virksomheden i dag. Ce-Tec har hovedsæde i Esbjerg, men servicerer kunder worldwide. 

Fra virksomhedens start har fokus været specialiserede tekniske discipliner med afsæt i onshore & offshore primært indenfor olie & gas, hvor vind og andre energikilder er kommet med hen ad vejen.

I dag leverer vi kvalificeret personale til et bredt spekter af opgaver til projekter og installationer onshore og offshore til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder vores services som konsulentydelser, og vi bestræber os på at tilbyde stabile, veluddannede og erfarne folk med anciennitet fra relevante projektområder.

Vores ekspertise rækker vidt, men vi har de senere år specialiseret os i områderne QA/QC mandskab, Commissioning og PIMS engineering, samt kundespecifikke e-læringsmoduler.

Vores forretningsprincip er bygget på ansvarlighed, åbenhed og ærlighed. Vi drager omsorg for, at vores aktiviteter er bæredygtige, ikke kun overfor miljøet men også i vores etiske tilgang. Derfor lægger vi vægt på at være i tæt kontakt med vores medarbejdere i marken, og at de trives samt udvikles i takt med egne og kundernes krav og normer.

Vores folk er parate til at gøre en dedikeret indsats for at hjælpe og aflaste vores kunders forskelligartede behov, og tid & sted er af mindre betydning i denne globale verden.

Vi tror på langsigtet samarbejde som kommer fra relationer, der er skabt af et godt ry og kundernes positive erfaringer.

 

  • Achilles JQS Qualified
  • Iso 9001 certificeret - Intertek
  • Achilles Utilities NCE

FIRMAINFO

  • Ce-Tec A/S
  • CVR: 33771339

ADRESSEINFO

  • Toldbodvej 1
  • DK-6700 Esbjerg